25/7 Roadtrip med Ellan, Angela och Göran

23.08

Tillbaka på fast land.
Ja eller inte för att vi seglat, flygit eller hoppat, men det bara känns så.
Stockholm är fast mark.
Hänger med syrran, har precis rivit ut allt ur resväskan, tvättat det som låg i den och packat om för imorgon bär det av till Båstad, ja eller Ystad.  Blir det inte Båstad så blir det hotell i Ystad som M´s pappa står för.
Vi kommer få veta 8.30 imorgon.

På fredagen sladdade Ellan och hämtade mig på jobbet, vi hämtade Angela och gasade iväg mot Skåneland.
Efter lite övervägande bestämde vi oss för att stanna en natt i Helsingborg, vilket vi gjorde helt rätt i för det var nog roligaste utekvällen.
Vi var nog inte framme förrän tio, halv elva. Då kapsylade vi upp ölen/cidern direkt. Hoppade i partykläderna och drog på förfest hos Angelas homies.
Sen blev det partyparty på "Kaaardan" där jag mötte min stora idol Sue, i form av en plansch, men i alla fall.

image65
Me, Sue and some other bitches

Vi stannade över natten i Angelas föräldrars fina hus i finare stadsdelen Tågaborg (nästan som Kalle Ankas Ankeborg). Vita katten Flossy vakade fint över oss.
Vi segade ganska länge dagen efter, stack iväg och spanade Helsingborg och utövade lite shopping.

Mötte upp Jessica och Rebecka på ett fik i Malmö, tog bilen bort till Jessicas fantastiskt fina lägenhet och gjorde oss hemmastadda. Jessica lagade god mat till oss, och vi hinkade upp vin som gjorde oss berusade.
Sen mötte vi upp Rebecka + vän, Cajsa och tro det eller ej så sprang vi på Karl Grauers. Vi drack gott och skrattade mycket. Sen bar det av mot ett ställe vid vattnet med stor uteplats. Vad det nu hette.

Söndagen blev mys med promenad och bostadsbyte (Jessica skulle svischa upp till Götet) så vi tog in på hotell Cajsa. Lika fin lägenhet hon, och en supermys misse iris. (Ja alla har tar mig fan katt). Vi tog en myskväll, Frida tittade över med sin Olga.

image66
Frida med hennes Olga

Måndag = Ellan massa med feber och basketboll-stora halsmandlar, så vi lämnade henne nerbäddad i sängen och gick förbi Cajsas jobb Sveriges radio, sen turade vi på stan, fikade med gamla klasskompisarna Lina och Karolina, följt av en del shopping. Sen hem och Cajsa lagade god spagetti och köttfärssås till oss. Vi drack vin och planerna gick åt att göra stan, men så ändrade vi oss och tog en videokväll med massa gotta.

image67
Lina och Karolina

Tisdag tog vi bilen till exotiska Landskrona och käkade lunch på Speakers Corner, sen gick vi genom regntäta gator och shoppade lite på valmöjligheterna Lindex, Kapp Ahl och One Sizes fits all-butiker.
Cajsa och Ellan skjutsade hem mig till lillasyster Tovas familj, där även pappa var. Sov där och idag kom Ellan och hämtade mig vid halvtio snåret.

Köpenhamn får vänta till friskare tider.

ps Göran följde med oss hela resan, ibland ändrade han färg och form, men han var alltid där, Göran.

image68
Göran

image70
Göran

Kommentarer
Postat av: lina

hej!!
nu har ja hittat hit :)
tack för fikan i malmö, de va himla kul o ses igen!
kram lina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback